söndag, februari 15, 2009

Flyttkärring


Jag är slut som människa. Känner mig helt mosig och ryggen värker. Sover hos farmor och farfar i natt eftersom tillträdes dagen inte är förrän i morgon. Har hållt på och burit och packat hela helgen. Jobbigt men det har gått jättebra, tack vare mor och far. Hela vårat bohag står nu i förrådet och i två sovrum, ihoppackat från golv till tak. Huset ska flyttstädas i morgon så vi har inte kunnat ställa sakerna i de rum där de ska stå. Vårat hus ska också flyttstädas i morgon och sen är det dags för inflytt.
W har varit gudomlig hela helgen och hjälpt till och burit sina leksaker till sitt "nytt hus". Han har för övrigt blivit grym på att prata. Alla som träffat honom vet ju att han kanske inte varit så duktig men nu sprutar orden ur honom. Det är fyraordsmeningar på en gång, duktiga kille!

Banken i morgon för att pruta ränta och skriva köpebrev. Ungarna ska på dagis. Man kommer att ha häcken full i flera månader framöver! Fattar inte hur vi ska kunna få nån ordning i röran. Men det är ju ett ganska angenämet problem att ta tag i.
Nu ska jag invänta Beck och fundera över möbeleringen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

det är ju faktiskt inte världens ände ni har flyttat till - men suck - jag saknar er redan.....Men vi ses väl kanske (om du hinner med) på simskolan på tisdag ; ) /Exgrannen

Anonym sa...

Heej.. Vad spännande att ni ska flytta! Hopaps ni kommer trivas =) Allt bra annars? Hur mår barnen? Kram

Lilla livet i Ingeborg sa...

Nehej, nu får du väl ta och lägga ut lite bilder på drömkåken innan jag håller på att vrida huvudet ur led alt kör in i en lyktstolpe. Det skulle verkligen vara jättepinsamt:)