lördag, september 29, 2007

Husdrömmar

Halv sju i morse vaknade W till liv, på strålande humör. Han är världens charmigaste unge när han är på det humöret....vilket han är ganska ofta nuförtiden, sen han lärde sig gå. Gnäller inte alls lika mycket längre, däremot är det grin var och varannan minut för att han ramlat! Hela dagarna är han ute och går och inspekterar världen....men stackars ungen har inga skor som passar! Fötterna är knubbiga och bulliga så det går inte att klämma på honom några! Måste försöka hitta några snart...så han kan gå ut och inspektera ägorna!

Ungarnas farmor och farfar var hit en sväng på fm, dom skulle dra iväg till Portugal så dom skulle väl bara säga hej då. Inte så lite avundsjuk jag heller....

Så kommer vi till dagens stora händelse; husvisningen. Vilket hus! Verkligen i min smak...högt i tak, trägolv, stora rum osv osv.....suuuuper. Men det finns inte en chans i världen att vi kommer att få det. Det kommer att dra iväg över 3 miljoner, och det finns inte på världskartan att vi skulle köpa hus för så mycket. Så där försvann det tidigare goda humöret. Var ner på stan en sväng men köpte inget....jo förresten, en ny bok till Freja. "Visst kan Lotta nästan allting". Hon är helt insnöad på Lotta nu.
Sitter och läser nya boken i tvättstugan!

Hem och surade lite. Världens pissigaste väder, regnet bara vräker ner. Storstädade huset. Eller snarare sanerade. Ett gäng grisar som bor här...dock inte jag då förstås.
Wilmer precis innan läggdags....lite feber och hängig....lilla gubben..

Godnatt brorsan!

Ja sen betalade jag räkningar. På en lördagkväll. Fattigdomen gör sig påmind.
Nu ska vi kolla på film som vi hyrt, Becks senaste. GUNVALD LARSSON!!!












Inga kommentarer: